Apartament a Nova York, “com a casa”!

11 de noviembre de 2009 - Opiniones

Impressionant!!!! Pa amb tomàquet a New York. Si voleu estar com a casa i disfrutar de la gran ciutat aquesta és la millor opció. L’apartament és genial, ben situat amb la línea 1 de metro al costat; molt ben equipat, fins i tot una balança de bany perquè els “hot dogs” no et donguin un ensurt a la tornada. El tracte amb els propietaris ha estat molt formal i agradable com si es tractés d’un familiar que et deixa  casa seva per passar uns dies a New York.
Be, després de la gran experiència tenim molt clar que si tornem a New York ja sabem on és casa nostra: l’apartament NYWeeks!!!!

Merci per tot!!!

Eduard

Español:

Impresionante!!! Pan con tomate en New York. Si queréis estar como en casa y disfrutar de la Gran Manzana, ésta es la mejor opción. El apartamento es genial, bien situado, con la línea 1 de metro al lado; muy bien equipado, incluso hasta con una báscula de baño para que los “hot dogs” no te den un susto a la vuelta. El trato con los propietarios ha sido muy formal y agradable, como si se tratará de un familiar que te deja su casa para pasar unos días en Nueva York.

Bien, después de la gran experiencia, tenemos muy claro que si volvemos a Nueva York ya sabemos donde esta nuestra casa: el apartamento de NYweeks.

Gracias por todo!!!

Eduard

Etiquetas: , ,

Los comentarios están cerrados.